<p>Met schakelen, humor en <u>mensenkennis</u> lost Angela het op. </p>

Storingcoördinator

Met schakelen, humor en mensenkennis lost Angela het op. 

Terug naar overzicht

Het leuke aan mijn werk is dat het iedere dag anders is. Je hebt te maken met mensen en iedere situatie is anders. Dat betekent dus dat ik de hele dag bezig ben met communiceren. Met collega’s binnen en buiten, met klanten en met bewoners.

Een verantwoordelijke taak
Als storingscoördinator stuur ik de afdeling aan. Als team nemen we telefoontjes aan met storingsmeldingen. We vragen door over de aard van de klacht om te kijken of we op afstand al een advies kunnen geven. Dan is de klacht soms al verholpen en kan de klant vooruit. Als dat niet lukt, dan bepalen we de prioriteit en maken een planning voor de monteurs. 

Met een goede planning kunnen we zoveel mogelijk klanten per dag helpen en verliezen we zo min mogelijk tijd aan heen en weer rijden. Wel zo duurzaam. 

Angela - van der Velden
De uitdagingen van Angela
Video afspelen

Flexibiliteit en improviseren
Natuurlijk is een storing soms ingewikkelder – of juist niet – dan voorzien, waardoor de planning in de soep loopt. Ik zorg er dan voor dat er een aangepast plan komt en iedereen wordt geïnformeerd. Dat betekent soms ook dat je met ontevreden of soms onredelijke klanten te maken hebt. Ik vind het dan een uitdaging om iemand toch te helpen en laat me niet uit het veld slaan door een stevige discussie. Dat hoort ook bij mijn werk. Ik moet goed kunnen schakelen, humor en mensenkennis hebben zodat ik weet wat wanneer werkt. En met alle hectiek moet je ook stressbestendig zijn. Dat gaat me goed af. Bovendien leer ik iedere dag weer iets nieuws.

Quote We lossen het met elkaar op. Echt top!

Een hecht team
Ik vind het heerlijk dat ik dichtbij mijn werk woon, zo kan ik mijn werk- en privébalans goed managen. Aan het einde van de dag klap ik de laptop dicht en is het echt einde werktijd. De werkdag vliegt voorbij, want het is uitdagend werk met een leuk en hecht team. We werken samen hard, maar lachen ook veel. Naast al dat serieuze, heb je dat echt nodig. Met de monteurs heb ik intensief contact, ’s ochtends starten we samen op met koffie. Vaak komen ze aan het eind van de dag ook nog even langs. Zeker als er iets is voorgevallen. Laatst heeft een monteur een ongeluk gehad en dat had impact op het hele team. Dan bekommeren we ons om hem, zodat hij zo snel mogelijk wordt geholpen. En zetten we allemaal een stapje extra om onze klanten toch te kunnen helpen. We lossen het met elkaar op.

Gele busjes
Waar ik bij Van der Velden aan moet denken? Gele busjes! Je ziet ze overal. Nu ik er werk, valt me dat extra op. En aan de collega’s die erin rondrijden. Als team hebben we een goede band, echt top.

Wat brengt de toekomst?
Ik ben ambitieus en wil verder groeien. Tot waar, dat weet ik nog niet. Bij Van der Velden zie ik nog voldoende mogelijkheden om me verder te ontwikkelen.

Angle right
Angle right