Je blijft groeien bij Van der Velden Academy.

Academy

Je blijft groeien bij Van der Velden Academy.

Als specialist in rioleringsbeheer kun je altijd beter worden. Dat begint bij ons uitgebreide inwerkprogramma, waar je kennismaakt met je nieuwe collega’s en systemen. Zo weet je precies waar we voor staan, hoe we werken en wat we als collega’s van elkaar verwachten. Van daaruit groei je door.

Ontwikkel jezelf verder

Ontwikkel jezelf verder

‘Verder gaan’ betekent dat we de beste service willen verlenen en altijd aan de toekomst denken. Daarom vinden we het niet meer dan logisch om te investeren in je kennis, je talenten en je vaardigheden. Dat doen we voor al onze medewerkers, zo veel mogelijk met opleidingen en trainingen in huis. Daarnaast leer je de praktijk, waar onze mensen elke dag worden uitgedaagd. Zowel op kantoor als in het veld.

Voor alle afdelingen

Voor alle afdelingen

Onze eigen Van der Velden Academy organiseert opleidingen en trainingen op alle afdelingen in de organisatie. Van wettelijk verplichte cursussen voor veiligheid en andere ARBO-onderwerpen, tot en met sociale en functiegerichte opleidingen die je verder helpen in je loopbaan.

Een paar van onze trainingen

 • VDV2 154
  Riooltechnieken

  Diverse vakgerichte opleidingen

 • VDV2 34
  Visuele inspectie riolering

  Opleiding voor inspecteurs

 • VDV19 21
  Rioolonderhoud

  Voorkomen en verhelpen van storingen.

Werken en leren

Werken en leren

Nog met je opleiding bezig? Als erkend leerbedrijf vindt Van der Velden jouw stage belangrijk. Want je stage is een springplank naar een mooie en succesvolle carrière. Bij ons krijg je in een gezellige werksfeer alle ruimte om te laten zien wat je in je hebt. Of je nou een technische of administratieve opleiding volgt: mogelijkheden genoeg! We hebben vestigingen door heel het land, dus grote kans dat er ook bij jou in de buurt een vestiging is waar je kunt stagelopen of afstuderen.

Specialiseer jezelf in rioleringstechnieken

Specialiseer jezelf in rioleringstechnieken

Veel van onze interne opleidingen en trainingen vinden plaats ‘on the job’. Zo kun je je als algemeen servicemonteur verder ontwikkelen tot een specialist in rioolsystemen. Je groeit steeds verder op het terrein van onderhoud en renovatie, zodat je zelfs in uitdagende situaties weet wat te doen.

Bekijk specialismes
Verder gaan met je loopbaan

Verder gaan met je loopbaan

Je groeit niet alleen in je vakgebied, maar ook in je loopbaan. Via traineeships, assessments en capaciteitentesten kijken we samen naar waar jouw kansen liggen om te groeien naar je volgende functie of bijvoorbeeld een leidinggevende rol.

Angle right
Angle right