Werkvoorbereiding & planning
Specialisme

Werkvoorbereiding & planning

De onmisbare schakel tussen de klant en het team van monteurs.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij elk project zorg je ervoor dat het team van monteurs het werk kan uitvoeren naar volle tevredenheid van de klant. Dat kan een storing zijn of een compleet onderhoudsproject. Door goed samen te werken met je collega’s en klanten, vinden jullie voor elke uitdaging de juiste oplossing.

Zoals verwacht loopt alles anders
Elk project kent verrassingen en uitdagingen. Bijvoorbeeld omdat de staat van een rioolsysteem of aard van een storing anders blijkt dan vooraf gedacht. Een verouderd rioolstelsel kan nog weleens verrassingen opleveren. Ook komt het voor dat er minder menskracht beschikbaar is dan je zou willen. Waar je in een project ook tegenaan loopt, jij lost het op.

Circles background image
Vander Velden 017 Evd B

Angela lost het op

Het leuke aan mijn werk is dat het iedere dag anders is. Je hebt te maken met mensen en iedere situatie is anders. Dat betekent dus dat ik de hele dag bezig ben met communiceren. Met collega’s binnen en buiten, met klanten en met bewoners.

Lees het hele verhaal

Specialisten in rioleringsbeheer

Angle right Angle down

(Assistent) storingscoördinator

Opleiding
MBO 3/4 werk- en denkniveau

Ervaring
Relevante werkervaring m.b.t. plannen en/of organiseren.

Hoofdtaak
Het minimaliseren van de impact van storingen en incidenten op de operationele activiteiten, door een gestructureerde en gecoördineerde aanpak van storingsbeheer te bieden.

Renovatie monteur

Opleiding
Een afgeronde MBO-4 opleiding (voorkeur GWW)

Ervaring
Enkele jaren relevante werkervaring op het gebied van planning en administratie.

Hoofdtaak
Verantwoordelijk voor het coördineren van diverse bedrijfsactiviteiten om ervoor te zorgen dat ze effectief en efficiënt worden uitgevoerd.

Bekijk vacatures

Renovatie monteur

Opleiding
HBO werk- en denkniveau

Ervaring
Minimaal een aantal jaar leidinggevende werkervaring.

Hoofdtaak
Het waarborgen van een hoogwaardige en efficiënte (technische) service, waarbij de nadruk ligt op klanttevredenheid, personeelsbeheer, kwaliteitsborging en budgetbeheer.

Bekijk vacatures
Angle right
Angle right