Er zit toekomst in het grootste rioleringsbedrijf van Nederland.

Er zit toekomst in het grootste rioleringsbedrijf van Nederland.

Onmisbaar werk doen we. Met meer dan 550 collega’s onderhouden we het rioleringssysteem op talloze plekken in Nederland. Vanuit 17 vestigingen die allemaal een eigen regio bedienen met hun eigen team van specialisten. Je werkt bij de marktleider omdat je de beste wilt worden in je vak.

Zeker weten dat je goed zit

Zeker weten dat je goed zit

Je werkt bij het grootste rioleringsbedrijf van Nederland. Een degelijk familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat en vooruit kijkt naar een duurzame toekomst voor alle collega's en de volgende generaties. Salarisbetaling, materieel, groeimogelijkheden; Van der Velden heeft het allemaal goed geregeld zodat jij kunt rekenen op een stabiele basis.

Je groeit uit tot een specialist

Je groeit uit tot een specialist

Rioleringsbeheer is een vak dat je niet zomaar in de vingers hebt. Maar jij hebt de ambitie om verder te gaan. Door opleidingen die je volgt en ervaring die je opdoet, word je een kei in je vak en vind je voor elke uitdaging een oplossing. Zo groei je in je rol van monteur, chauffeur, inspecteur, projectleider, planner, werkvoorbereider of data engineer. Doorgroeien kan natuurlijk ook, er zijn kansen genoeg binnen ons bedrijf.

Bekijk specialismes
Familiebedrijf sinds 1965
We werken met eigen mensen (550+) en eigen materieel
Compleet dienstenpakket voor verschillende branches
Regionale vestigingen en landelijke dekking
Je komt nog eens ergens

Je komt nog eens ergens

Bij ons werk je voor grote organisaties, bedrijven en gemeentes. Overal krijg je een kijkje achter de schermen. Iedere dag krijg je te maken met nieuwe uitdagingen en complexe opdrachten. Van storingen en onderhoud tot een complete renovatie van een rioleringssysteem. De oplossing ligt niet altijd voor de hand, gelukkig weet jij als specialist deze altijd te vinden.

Jouw werk doet ertoe

Jouw werk doet ertoe

Ziekenhuizen, bedrijven, bewoners, winkels; niemand kan zonder een goed functionerend rioleringssysteem. Het werk wat je doet is cruciaal voor mens en maatschappij. Klanten zijn je dankbaar voor het werk dat je doet. Daar mag je trots op zijn.

Circles background image
Groeien bij de Academy

Groeien bij de Academy

‘Verder gaan’ betekent dat we investeren in je kennis, je talenten en je vaardigheden. Dat doen we voor al onze medewerkers, zo veel mogelijk met opleidingen en trainingen in huis. Daarnaast leer je in de praktijk, waar onze mensen elke dag worden uitgedaagd. Zowel op kantoor als in het veld.

Meer over de Academy
Angle right
Angle right