<p>Chantalle laat alle <u>applicaties</u> soepel draaien.</p>

Applicatiebeheerder

Chantalle laat alle applicaties soepel draaien.

Terug naar overzicht

Ik werk nu zes jaar bij Van der Velden op de ICT-afdeling. Als applicatiebeheerder ben ik de specialist als het gaat om Syntess Atrium, Pluriform en AFAS. Dat zijn de belangrijkste ERP-systemen binnen het bedrijf met daarin de hele administratie en alle klantgegevens. Een grote verantwoordelijkheid dus om alles soepel te laten draaien.


Lekker met mensen werken
De afgelopen jaren ben ik gegroeid in mijn functie en ben ik steeds complexere projecten gaan draaien. Ik werk samen met alle afdelingen en vestigingen binnen Van der Velden, want ik vertaal de wensen van gebruikers in concrete aanpassingen in het systeem. Ik bouw, test en implementeer nieuwe features in het systeem.

Naast de pure ICT geef ik ook trainingen via de Van der Velden Academy. Nieuwe mensen maak ik wegwijs in de systemen, zodat ze goed getraind aan hun nieuwe baan kunnen beginnen. En andere collega’s geef ik aanvullende trainingen, zodat ook zij altijd goed met alle systemen kunnen werken. Dat maakt mijn rol zo leuk: de combinatie van systemen en werken met mensen.

Chantalle - Van der Velden
Bij de ICT-afdeling met Chantalle
Video afspelen

Een gouden team
Het ICT-team is een hele leuke club, die heel goed op elkaar is ingespeeld. We lachen veel en maken een lolletje. We vullen elkaar echt aan als team en hebben iets voor elkaar over. We praten met elkaar open en eerlijk over sterktes en zwaktes. Zo kunnen we elkaar ook helpen door bij te springen als een collega ergens tegenaan loopt.

Dat team hebben we samen opgebouwd. Hoe? Onder andere door als team met elkaar de hei op te gaan en na te denken over hoe we als team kunnen verbeteren. Hieruit ontstaan dan acties die we samen opvolgen en de resultaten meten. Zo worden we als team elke keer een stukje beter. Uiteraard doen we op zo’n heidag ook leuke dingen zoals een escaperoom in Virtual Reality en een gezellig etentje, dat helpt het samenwerken natuurlijk ook.

Quote Hier ben je geen nummer, we groeien samen en zijn bij elkaar betrokken. Daar krijg ik energie van.

Doorgroeikansen
In mijn functie heb ik me goed kunnen ontwikkelen en ben ik ook gegroeid op het gebied van projectmanagement. En dat smaakte naar meer. Toen ik mijn ambitie uitsprak naar mijn leidinggevende, werd daar heel positief op gereageerd. Ik word nu strategisch projectmanager voor heel Van der Velden. Ik ga strategische projecten die vanuit de directie worden opgestart in goede banen leiden.

Elke dag is anders
Wat ik zo leuk vind aan Van der Velden? Dat iedere dag anders is en ik met iedereen in het bedrijf samenwerk. Van de directie en collega’s op kantoor tot en met de monteurs en uitvoerders in het veld: de deur staat altijd open. Dat is het leuke van een familiebedrijf. En ondanks dat we bijna 600 medewerkers hebben, kent de algemeen directeur iedereen. Hier ben je geen nummer, we groeien samen en zijn bij elkaar betrokken. Daar krijg ik energie van.