<p>Frank zet <u>werkplezier</u> voorop.</p>

Vestigingsmanager

Frank zet werkplezier voorop.

Terug naar overzicht

Ik begin de dag ’s ochtends vroeg op kantoor met koffiedrinken met de monteurs om een praatje te maken en over het werk te praten. Daarna ga ik naar mijn afspraken met bestaande en nieuwe klanten, stel rapportages op en voer gesprekken met medewerkers en sollicitanten.  De functie is heel breed en geen dag is hetzelfde, dat maakt het zo interessant. 


Samen met het team zorgen dat we groei realiseren, onze klanten tevreden stellen en iedereen zijn of haar werk zo goed mogelijk kan doen. Ik overleg regelmatig met andere vestigingen en de directie op het hoofdkantoor. We wisselen kennis en ervaring uit en werken nauw samen om zo succesvol mogelijk te zijn. Die teamvorming helpt ons allemaal vooruit. Kortom: iedere dag een uitdaging.

Collegialiteit en werkplezier staat voorop
We drinken ’s ochtends koffie en praten bij over werk en andere zaken die spelen. Zo houden we goed contact met elkaar. Dat luisterende oor is belangrijk, want zo krijg je meer wederzijds begrip als er minder leuke dingen spelen. Werkplezier is voor mij een vereiste. Daar hoort ook een goede werk-/privébalans bij.

Ik let er dus op dat we daar rekening mee houden. Je moet met plezier naar je werk komen. Mijn dag is goed als iedereen veilig zijn of haar werk heeft kunnen doen, de klanten tevreden zijn en problemen zijn opgelost. Dan ga ik met een goed gevoel naar huis.

Frank - van der Velden
Bij de vestiging met Frank
Video afspelen


Warm welkom
Een nieuwe medewerker krijgt altijd op de eerste dag een rondleiding en maakt kennis met alle collega’s. We hebben een mooi inwerkprogramma, zodat je snel thuis bent in je werk, weet bij wie je moet zijn en wat je taken zijn. Dag twee krijg je een introductiedag op de Van der Velden Academy. Daar leer je andere nieuwe collega’s uit heel Nederland kennen, laten we zien met welke systemen we werken en hoe de rest van je inwerktraject eruitziet. Dat is per functie anders.

Quote Als vestigingsmanager is geen dag hetzelfde; dat verveelt nooit.Familiegericht
In Eindhoven sluiten we regelmatig op vrijdagmiddag samen de week af met een drankje en spreken elkaar eens op een heel andere manier. We organiseren ook altijd een zomerbarbecue, een kerstfeest of een andere leuke activiteit. We hebben met het hele bedrijf ook jaarlijks een uitje, zoals bijvoorbeeld een dag met het hele gezin naar De Efteling. Dat is echt een soort traditie geworden. Die saamhorigheid van een familiebedrijf vind ik heel belangrijk.

Je krijgt veel kansen om door te groeien
Ik ben het schoolvoorbeeld van de mogelijkheden die je bij Van der Velden krijgt. Ik ben 12 jaar geleden begonnen als storingscoördinator en kon na een jaar een stap maken door technisch servicemanager te worden. Na 3 jaar werd ik assistent-vestigingsmanager en weer 6 jaar later uiteindelijk vestigingsmanager. Dat doe ik nu ruim 2 jaar. Als je dus kansen krijgt en je pakt ze, dan kan je bij Van der Velden echt mooie stappen maken.

Angle right
Angle right