<p>Paul werkt met de <u>nieuwste</u> technieken. </p>

Rioolinspecteur

Paul werkt met de nieuwste technieken. 

Terug naar overzicht

Als inspecteur kom je overal. In het kort komt het erop neer dat ik voor gemeenten en aannemers het riool inspecteer. Mijn collega komt met een reinigingswagen om het riool te reinigen en daarna beoordeel ik met een camera de staat van het riool. Die inspectie verwerk ik in een rapport voor mijn collega’s op kantoor, die vervolgens de klant adviseren over eventuele maatregelen.

Hoe mijn dag eruitziet?
Ik begin ’s ochtend met koffie in mijn bus op weg naar kantoor. Daar neem ik samen met de chauffeur van de reinigingswagen mijn karwei voor die dag door. Terwijl hij reinigt, stel ik dan mijn camera’s op. We lunchen samen op het werk en maken de klus af.

Paul - Van der Velden
De doorgroeimogelijkheden van Paul
Video afspelen


Iedere dag lekker met techniek aan de gang
Het interessante aan mijn werk is dat ik iedere dag met techniek bezig ben. We werken met de nieuwste technieken en willen altijd vooroplopen met innovaties en duurzaamheid. Bij Van der Velden houden we van doorpakken en problemen duurzaam oplossen.

Quote Als ik aan Van der Velden denk, dan denk ik aan doorpakken


Dankbaar werk
De leuke dingen aan mijn werk zijn de klanten helpen en storingen oplossingen. Mensen zijn echt opgelucht als je hen hebt geholpen en alles het weer doet. Dan ga je toch met een goed gevoel weer naar huis.

Volop doorgroeimogelijkheden
5 jaar geleden ben ik na mijn verhuizing naar Boxtel begonnen bij Van der Velden als storingsmonteur. Dan los je storingen op bij klanten thuis of bij bedrijven. Daar leer je veel van. Na een paar jaar ben ik inspecteur geworden met een kleine camera en inmiddels ben ik gecertificeerd inspecteur met de grote camera. Als je wil, kan je mooie stappen zetten bij Van der Velden. Mijn ambitie? Op termijn wil ik wel graag een kantoorfunctie.

Kennis en ervaring delen met nieuwe collega’s
Ik heb de afgelopen 5 jaar enorm veel geleerd. Daarom vind ik het belangrijk om die ervaring te delen met nieuwe collega’s, zodat ook zij zo snel mogelijk goed aan de slag kunnen. Ik help de collega’s van de Van der Velden Academy bij het opzetten van een leermeesterprogramma voor monteurs.

Angle right
Angle right