<p>Zöhre voelde zich meteen <u>welkom</u>.</p>

Financiële administratie

Zöhre voelde zich meteen welkom.

Terug naar overzicht

Sinds een paar maanden werk ik nu bij Van der Velden op het Shared Service Center. Ik doe daar voor twee vestigingen de financiële administratie. Een lekkere brede functie, waar ik veel contact heb met de collega’s op de vestigingen. Ik zorg ervoor dat de debiteuren- en crediteurenadministratie op orde is. Dat betekent facturen inboeken, klanten nabellen, betalingen verzorgen. Heel afwisselend werk, waar je iedere dag wel weer iets anders tegenkomt.

Warm welkom
Zoals ik al zei, ik werk hier pas een paar maanden. Na een tijd fulltime voor mijn kinderen te hebben gezorgd, vond ik het tijd om weer aan de slag te gaan. Dat vond ik wel spannend, maar ik heb toen met verschillende bedrijven besproken en voor Van der Velden gekozen omdat daar echt een klik was. Ik voelde me meteen welkom. 

Zeker toen ik tijdens de eerste introductiedag koffie met Walter van der Velden dronk en erachter kwam dat we in dezelfde plaats hebben gewoond. Wel grappig: ik wist toen helemaal niet dat hij de directeur was! We zaten gewoon lekker heel spontaan te kletsen. Wel heel leuk trouwens, dat bij de introductiedagen er altijd een directeur langskomt om kennis te maken.

Zohre - Van der Velden
Waarom Van der Velden? Zohre
Video afspelen

Goed inwerkprogramma
Tijdens mijn eerste week heb ik een brede training gehad. Eerst om het bedrijf te leren kennen en om precies te weten hoe de systemen werken, waar ik mee moet werken. Dat heeft me goed op weg geholpen. En mijn collega’s die hetzelfde werk doen voor andere vestigingen staan altijd voor me klaar om vragen te beantwoorden. We hebben echt een fijn team. Dat vind ik wel belangrijk, je zit tenslotte wel de hele dag met elkaar op kantoor.

Maar ik vind het ook belangrijk om te weten wat we als bedrijf nu precies doen. Ik wist niet veel van het riool, dacht er eigenlijk nooit over na. Maar we gebruiken het iedere dag en het moet het altijd doen. Super belangrijk dus. En het mooie is, dat dit voor ons altijd werk betekent. Echt een bedrijf dat altijd nodig is.

Quote We hebben een fijn team. Dat is belangrijk: je zit tenslotte wel de hele dag met elkaar op kantoor


Ontwikkelmogelijkheden
Bij Van der Velden kan je via de Academy aanvullende trainingen en opleidingen volgen om je in je functie nog verder te specialiseren. Of om door te groeien. Op termijn wil ik dat verder oppakken, omdat ik bij Van der Velden hiervoor de kans krijg.

Een echt familiebedrijf
Ik heb het hier echt naar mijn zin. Je bent echt onderdeel van het familiebedrijf en wordt goed opgevangen. Dat merk je ook echt. Ik ben heel erg blij dat ik voor Van der Velden heb gekozen. Ik ben een alleenstaande ouder en als er een keer iets is met één van de kinderen, denken ze echt met me mee zodat ik er voor mijn kinderen kan zijn. Die flexibiliteit is echt fijn.

Angle right
Angle right