Starten met een uitgebreid inwerkprogramma

Van der Velden Academy

Onze medewerkers zijn onze helden! Daarom begin je bij ons altijd met een uitgebreid inwerkprogramma waarbij je kennismaakt met de andere helden van Van der Velden; je nieuwe collega’s en alles waar Van der Velden voor staat. Zo weet je precies wat voor een soort bedrijf we zijn, wat we doen en wat we als collega’s van elkaar kunnen verwachten.

Ontwikkeling in je werk

Buiten de ontwikkeling die wij als organisatie doormaken, vinden wij het ontzettend belangrijk te investeren om de kennis, talenten en vaardigheden van onze medewerkers te vergroten. De uitgangspositie van de Van der Velden Academy is zoveel mogelijk opleidingen in-company te organiseren. Op deze manier leiden we onze medewerkers samen en in de praktijk op.

Werkend leren

Bij Van der Velden hechten we ook veel belang aan een goede stage. Als erkend leerbedrijf zien wij een stage als springplank naar een mooie en succesvolle carrière. Bij ons krijg je in een gezellige werksfeer alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. We zijn regelmatig op zoek naar stagiaires in verschillende disciplines. Of je nou een technische of administratieve studie volgt: er is altijd een mogelijkheid bij Van der Velden! Doordat wij vestigingen door heel het land hebben, is er altijd wel een plek bij jou in de buurt waar je je stage of afstudeeropdracht kunt vervullen.

Word jij onze nieuwe stagiair?

Scholing en Opleiding

Veel van onze opleidingsactiviteiten worden georganiseerd door onze eigen Van der Velden Academy, deze biedt ruimte voor opleidingsmogelijkheden voor helden van elk niveau in de organisatie. Van wettelijk verplichte cursussen ten behoeve van veiligheid en ARBO-gerelateerde onderwerpen, tot en met het aanbieden van sociale en functiegerichte opleidingen.

Een aantal van onze trainingen

  • Vakgerichte opleidingen in riooltechnieken
  • Coachend leidinggeven
  • Timemanagement
  • Visuele inspectie Riolering voor inspecteurs
  • Onderhoud, voorkomen en verhelpen storingen riolering

Opleidingen en cursussen voor riool service­­monteurs

Naast onze bestaande opleidingen en cursussen, verzorgen we ook veel interne opleidingen en trainingen (on the job). Zo kunnen wij onze nieuwe en bestaande servicemonteurs een gedegen basis en opleiding bieden die gericht is op de praktijk.

Loopbaan, assessments en ontwikkeling

Binnen onze Van der velden Academy richten we ons niet alleen op de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van onze helden, maar is er ook aandacht voor loopbaanontwikkeling. We werken met traineeships en bieden assessments en capaciteitentesten aan om deze ontwikkeling gericht verder vorm te geven.

Ook werken als held bij Van der Velden?

Bekijk dan snel onze vacatures, of neem direct contact op voor meer informatie.

Bekijk de vacatures