Helden aan het woord

Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs. Ruim 550 helden zorgen dagelijks voor een goed onderhoud aan het rioolstelsel van Nederland. Wat maakt Van der Velden zo’n fijne werkgever? Dat vertellen onze helden je graag zelf.

Bekijk de vacatures

Willie Eijkhout

Hoofd Projectvoorbereiding

“Wij gaan verder in rioleringsbeheer, dat is hetgeen wat wij hier uitdragen binnen het bedrijf. Afvoer is een onzichtbaar iets voor mensen. Afvalwater stroomt gelukkig altijd weg, veel mensen beseffen dat niet eens. Goed werkende riolering is onmisbaar: de afvoer moet goed geregeld zijn zodat de volksgezondheid gewaarborgd is.”

Celestino Lopes Ramos da Cruz

Servicemonteur – Onderhoud

“Sinds 2002 ben ik werkzaam bij Van der Velden. Ik werk als storingsmonteur en dat is een uitstekende baan! Ik kom op verschillende locaties, soms ook bij een ziekenhuis. Dan krijg ik een kriebel, want je gaat daar zoveel mensen helpen. Dat is echt een mooie uitdaging voor mij!”

Dennis Konings

Servicemonteur – Reiniging & Inspectie

“Via mijn schoonvader ben ik bij Van der Velden terechtgekomen. Dat is achteraf een goede keuze geweest. Begonnen als vrachtwagenchauffeur, ben ik binnen een jaar doorgegroeid naar inspecteur. Na 5 jaar had ik het gevoel klaar te zijn om de uitvoering in te gaan, nu volg ik een opleiding die door Van der Velden wordt ondersteund.”

Frank Gerritsen

Chauffeur / inzamelaar

“Toen ik 19 jaar geleden begon, reden we met 4 auto’s, nu rijden we met 20 auto’s en werk ik met 35 andere collega’s in het filiaal in Buren. Het is erg leuk om te doen. De vrijheid, het contact met de klanten en het feit dat we allemaal een vaste eigen auto hebben vind ik persoonlijk het fijnst.”

Gert-Jan Oostelaar

Storingscoördinator

“Een zeer uitdagende baan, ik geniet er nog elke dag van. Ik vind het hartstikke fijn om bij Van der Velden te werken, omdat ik aan het einde van de dag kan zeggen dat we alle mensen met rioleringsproblemen hebben kunnen helpen en vanwege de fijne sfeer op de werkvloer.”

Hennie Berendsen

Vakman Rioolrenovatietechnieken

“Het is absoluut geen vies werk. Putten krijgen we mooi schoon aangeleverd en we hebben persoonlijke beschermingsmiddelen die we kunnen aantrekken zodat we, zodra we de put in zijn, beschermd zijn tegen eventuele viezigheden die nog in de put zitten.”

Herbert Hendriks

Inspecteur

“De eerste twee jaar heb ik als storingsmonteur gewerkt. Toen kreeg ik de kans om inspecteur te worden. Dat diploma heb ik binnen een half jaar behaald. Nu ben ik vol trots bezig op deze bus, om de riolen in Nederland te inspecteren.”

Linda Gebben

Vestigingsadministrateur

“Ik ben begonnen als storingscoördinator, maar wilde na 1,5 jaar doorgroeien naar de administratie. Mede omdat ik daar ook de mogelijkheid had om me nog verder te ontwikkelen, eventueel naar de functie van vestigingsadministrateur.”

Soufian Hattad

Servicemonteur

“Mensen hebben het beeld dat het vies werk is, maar het ouderwetse putjesscheppen zit er niet meer bij. Tegenwoordig doen we het werk met hightech materieel en hulpmiddelen. Dat is het voordeel van een innovatieve sector als de rioleringsbranche.”

Ook werken bij Van der Velden?

Wij zoeken helden voor verschillende uitdagende functies door heel het land.

Bekijk de vacatures